MENU SLUIT
vr 27.11.2015
Welcome to the Club

Harry Sacksioni

Harry Sacksioni, met afstand de beroemdste akoestische gitarist van Nederland, wordt dit jaar 65. Naast shows in het voor hem vertrouwde theatercircuit viert hij dit met een aantal exclusieve cluboptredens. Tijdens deze intieme soloconcerten, getiteld ‘Welcome to the Club’, zal Harry Sacksioni een speciaal programma spelen.

Zeker is dat vele hoogtepunten uit zijn langdurige carrière aan bod komen. De meestergitarist kan hiervoor putten uit een oeuvre dat inmiddels zo’n 30 platen en cd’s omvat. In al die jaren is de muzikant met zijn intense spel en onnavolgbare rechterhand technieken (de veelbeproefde ‘Sacksioni Methode’) uitgegroeid tot een gitarist van internationale allure. Niet voor niets werd Harry Sacksioni eerder dit jaar voor de derde keer op rij uitgeroepen tot ‘Beste Akoestische Gitarist van de Benelux’.

Voor de concerten van zijn clubtour heeft hij Digmon Roovers uitgenodigd. Digmon speelt door middel van een zogeheten ‘octivider’ (baspedaal) bas op zijn gitaar en is daardoor zowel als bassist en als gitarist inzetbaar. Harry Sacksioni licht toe: “Hij is een van de meest funky bassisten die ik ken. Hij legt een steady en groovend fundament, waarop het voor mij heerlijk spelen is. Daarbij is Digmon ook in staat om lyrisch te spelen, waardoor alle facetten van mijn muziek aan bod kunnen komen”. Digmon Roovers zal uitsluitend in de clubs (dus niet in de theaters) van de partij zijn. De exclusiviteit van deze intieme optredens wordt hierdoor nog meer benadrukt.

Het concert is semi seated, wat betekent dat u zelf kunt kiezen of u wilt zitten of staan.

Jack Daniel’s en Luxor Live dopen deze vrijdag tot Jack Friday!

Het favoriete whiskey-merk van menig muzikant, brengt een oude traditie naar het Nederlandse uitgaanscircuit. Jack Daniel beloonde zijn medewerkers iedere laatste vrijdag van de maand met een  fles Jack Daniel’s No.7. Een aantal keer per jaar selecteren Luxor Live en Jack Daniel’s een concert van een artiest waarmee de traditie om mensen te belonen op vrijdag, na een week hard werken wordt voortgezet. Korting op je Jack & cola. Meer info vind je HIER.