MENU SLUIT
vr 16.10.2015

Hef & Feis

Rapper HEF werd in 2008 met zijn videoclip Puur in één klap het gezicht van de wijk Hoogvliet in Rotterdam. Met zijn unieke stijl en rauwe voorkomen vergaarde hij de aandacht van de straat én van verschillende gewaardeerde critici.

Hij kwam met zijn debuutalbum Hefvermorgen,  de mixtape Kutleven en later met zijn langverwachte tweede soloplaat Papierwerk. Dit album kwam binnen op nummer 1 in de iTunes album-hitlijst en behaalde een nummer 12-positie in de Album Top 100. HEF werd de grote winnaar van de State Awards met prijzen voor Beste Artiest en Beste Album en won de 101barz Award. Eind 2013 bracht HEF samen met zijn jongere broer Crooks het digitale album Freddy & Bundy uit.

Dit jaar bracht hij in aanloop naar zijn album Dertien de zes tracks tellende EP Zes En Een Half uit. Op deze plaat hoor je HEF zoals we hem kennen: lui, stoned en smerig, op beats van nu.

Feis

Faisal Mssyeh, beter bekend als FEIS, bracht in november 2014 zijn langverwachte solodebuut uit onder de naam Hard van Buiten, Gebroken van Binnen.

Deze woorden gebruikte hij eerder op de track Zegevieren van rapper Winne in 2008. Feis was bekend geworden in 2007 met zijn bijdrage aan Klein, Klein Jongetje van U-Niq. Veel vette tracks, sessies en diverse samenwerkingen met onder meer Winne, Kempi, Murda Turk, HEF, Sjaak, Appa en MocroManiac zouden volgen.

Op Hard van Buiten, Gebroken van Binnen vinden we veel bijdragen van zijn Ecktuh Ecktuh team. Zo hoor je onder meer Winne, Lexcouper en 18krt. Producties zijn van Pim, Phatt, SoundsLikeMoney, Ezra, Alee Rock, Soulsearchin, SABeats en Ronnie Flex.

Jack Daniel’s en Luxor Live dopen deze vrijdag tot Jack Friday!

Het favoriete whiskey-merk van menig muzikant, brengt een oude traditie naar het Nederlandse uitgaanscircuit. Jack Daniel beloonde zijn medewerkers iedere laatste vrijdag van de maand met een fles Jack Daniel’s No.7. Een aantal keer per jaar selecteren Luxor Live en Jack Daniel’s een concert van een artiest waarmee de traditie om mensen te belonen op vrijdag, na een week hard werken wordt voortgezet. Korting op je Jack & cola. Meer info vind je HIER.