MENU SLUIT
do 23.02.2023
Nederlandstalige Pagan folk-/vikingmetal

Heidevolk

Eindelijk is het weer zover: Heidevolk heeft een nieuw album opgenomen! Dit zevende album dat volgens onze bronnen weer vol staat met, stoere vocalen, epische melodieën en stevige metal zal in 2023 het daglicht zien. De titel van deze “Straalschijf” is Wederkeer en Heidevolk zal op 23 februari 2023 in Luxor Live dit nieuwe wapenfeit presenteren tijdens hun legendarische “Straalschijfontketenfeest”. Dus grijp je hoorn en vier met ons en Heidevolk dit fantastische feest!

Heidevolk

De in Arnhem opgerichte band maakt Nederlandstalige folk-/vikingmetal. De teksten zijn geïnspireerd door de natuur, de geschiedenis van Gelderland en Germaanse mythologische overleveringen. Heidevolk is groot in het genre, toert over de hele wereld en brengt haar albums uit op het gerenommeerde metal label Napalm records.

Baldrs Draumar

De Saksen en Friezen staan opnieuw schouder aan schouder op deze avond dankzij support-act Baldrs Draumar. De vikingen uit Fryslân zullen komen naar Arnhem met ‘Genuine Frisian Folk’. Hun laatste wapenfeiten Magnus (2019) en Njord (2022) zijn met veel lof ontvangen in zowel de metal als de folkwereld.