MENU SLUIT
zo 25.06.2017
Pagan/folkmetal grootheden van Arnhemse bodem

15 jaar Heidevolk: Beeldschijf-Inblikfeest

Het Heidevolk bestaat 15 jaar en viert dit met de huidige tour. De pagan/folkmetal-show op het eigen Gelderse grondgebied is zoals altijd niet zo maar een show…

Fluistertongen en stennisschoppers reppen er al tijden over. Het Gelderse Heidevolk smeedt snode plannen! In navolging op hun inmiddels beruchte ‘Straalschijf-Ontketenfeest’, waar het voltooien van magische geluidsdragers op grootschalige wijze gevierd werd, zal er op 25 juni van dit jaar een zogeheten ‘Beeldschijf-Inblikfeest’ gehouden worden in de Luxor Live te Arnhem.

Over de exacte toedracht laten de krijgslustige mannen vooralsnog niets los, maar bronnen beweren dat Heidevolks muzikale verhalen over de Veluwe, de Kelten, Romeinen en Goden van weleer op een voor de band volstrekt nieuwe wijze vereeuwigd zullen worden. Een wijze waarbij het feest ingeblikt zal gaan worden op geheimzinnige beeldschijven, zodat de huidige, als ook toekomstige zonen en dochters van alle volkeren het feest tot in den eeuwigheid zullen kunnen herbeleven, als ware ze erbij waren geweest. Komt dat zien, Carnyx en schild ter hand, en feest mee met Heidevolk in Alvaders naam!

Vanaheim (support)

Vanaheim mag de avond ontketenen. Met hun epische en meeslepende pagan/folk metal, transformeert het Tilburgse gezelschap elke zaal die zij met een bezoek vereren in een grote beukende massa!