MENU SLUIT
za 03.03.2018
Intermission

Henrik Schwarz & Metropole Orkest

8Bahn & Studio Sonsbeek halen onder de naam Intermission een serie grensoverschrijdende concerten naar Musis

Samen met producer/componist Henrik Schwarz opende het Metropole Orkest in 2016 het Amsterdam Dance Event met Scripted Orkestra. Een samenwerking die zo goed beviel dat er inmiddels een album in de maak is. Op 3 maart staat deze live samensmelting van orkestrale muziek en dance in Musis Arnhem.

Henrik Schwarz componeert met liefde voor en kennis van orkestrale muziek. Voor Scripted Orkestra schreef hij een uur aan nieuwe muziek, bijgestaan door de MO chefdirigent Jules Buckley. Het resultaat zijn uitgesponnen stukken waarbij de grens tussen dance en orkestrale muziek compleet verdwijnt.

Intermission is een volledig nieuw concept in Arnhem, bedacht door de organisatoren van 8Bahn en Studio Sonsbeek die bij dit project de krachten bundelen! Een serie genre-overschrijdende concerten die de mogelijkheden van de nieuwe Parkzaal van Musis in optima forma laat zien. Intermisssion betekent grote namen uit de elektronische muziek die zichzelf constant vernieuwen, bijvoorbeeld in samenwerking met het Metropole Orkest of muzikanten met andere muziekstijlen.

De ‘bestel tickets’ button brengt u naar de website van Musis