MENU SLUIT
do 30.08.2018
Herman Speciaal #1: Ahmed Marcouch

Herman Centraal

Foto: Gerard Burgers

Dé talkshow van, voor en over Arnhemmers. Gastheer en bedenker Basti Baroncini werpt een onverwacht licht op wat er leeft in de stad. In de eerste editie in Luxor Live is de Arnhemse burgemeester Ahmed Marcouch te gast!

Herman Centraal

Naast een leuk avondje uit, is Herman Centraal ook een platform voor het delen van kennis, het aanzwengelen van maatschappelijke discussies en het uitlichten van interessante initiatieven. Via een mix van verrassende en diverse gasten, wil Herman Centraal zoveel mogelijk Arnhemmers meer betrokken laten zijn bij hun stad en bij elkaar.

Ahmed Marcouch

Op 1 september zit hij precies 1 jaar in het zadel, onze burgemeester Ahmed Marcouch. Samen met Basti kijkt hij terug op een overvol jaar, inclusief gemeenteraadsverkiezingen. Hoe kijkt hij uit naar het wonen in Klarendal? En slaagt hij in zijn voornemen om burgervader te zijn voor álle Arnhemmers, arm en rijk, geleerd en analfabeet, hetero en homo, Arnhem-Noord én Zuid, jong en oud?

Van Noord-Marokko via Amsterdam-Slotervaart naar Arnhem, dat suggereert een boeiende levensloop. Over zijn achtergrond, ambities, dromen en plannen met onze stad gaat Basti Baroncini met hem in gesprek.

Nienke Deiters

De zon, de maan, zelfs de wijzers op je horloge, het zijn de simpele dingen die singer-songwriter Nienke Deiters inspireren. De Wageningse schrijft sfeervolle, dynamische luisterliedjes waarin de openheid centraal staat. Nienke Deiters speelt in de pauze en na afloop van Herman Centraal.

GelrePas / studenten

Studenten en GelrePas houders kunnen op vertoon van hun pas de show bijwonen tegen een gereduceerd tarief van €3,75. De tickets zijn te bestellen via onze online shop, in de winkel bij Kroese (Arnhem/Nijmegen) en Waaghals of op de avond zelf aan de deur (mits niet uitverkocht). Let op: haal je jouw ticket in de voorverkoop, vergeet dan niet je pas mee te nemen naar de show.