MENU SLUIT
vr 30.10.2015
Blues-rock, Beatbox

Heymoonshaker

Zanger/gitarist Andy Balcon en beatboxer Dave Crowe scoorden onder de naam Heymoonshaker een wereldwijde Youtube-hit waarbij ze op de Londense straten staan te spelen. Hun unieke combinatie van rauwe rocksounds en urban beats viel op en overtuigde niet alleen de kijkers thuis. Zo stonden ze niet alleen op Eurosonic het afgelopen jaar, maar eerder ook al op Glastonbury, Sziget en South by South West.

Heymoonshaker combineert het rauwe van Tom Waits met de swag van hiphop; Led Zeppelin en Muddy Waters met een Beatbox en soms zelfs met een saus van roots of dubstep naar keuze. Live spelen ze een originele, indrukwekkende show met humor en een hoop verbaal geweld.

Jack Daniel’s en Luxor Live dopen deze vrijdag tot Jack Friday!

Het favoriete whiskey-merk van menig muzikant, brengt een oude traditie naar het Nederlandse uitgaanscircuit. Jack Daniel beloonde zijn medewerkers iedere laatste vrijdag van de maand met een  fles Jack Daniel’s No.7. Een aantal keer per jaar selecteren Luxor Live en Jack Daniel’s een concert van een artiest waarmee de traditie om mensen te belonen op vrijdag, na een week hard werken wordt voortgezet. Korting op je Jack & cola. Meer info vind je HIER.