MENU SLUIT
vr 15.02.2019
play Mumford & Sons

Hillbilly Moonshiners

De energieke Britse folkband Mumford and Sons scoorde wereldhits met singles als ‘I Will Wait’, ‘Lover of the Light’ en natuurlijk ‘Little Lion Man’. De Nederlandse bluegrassband Hillbilly Moonshiners komt met hun tribute dichtbij de zo geroemde sound van de band. Tijdens deze show komen de bekendste songs van de albums ‘Sigh No More’, ‘Babel’ en ‘Wilder Minds’ voorbij, afgewisseld met cover materiaal dat Mumford and Sons zelf ook live ten gehore brengt!

De afgelopen twee jaar groeide de band uit het zuiden van Nederland in rap tempo uit tot een band voor de grote festivals en popclubs. Met name hun Tribute to Mumford & Sons bracht hen ver tot over de Nederlandse landsgrenzen met als hoogtepunt een concert tijden het vermaarde ‘Sziget’ in Budapest in augustus 2017, een van de grootste vooruitstrevende popfestival van Europa.

De show van Hillbilly Moonshiners die op 28 september in de grote zaal zou plaatsvinden, is definitief verplaatst naar 15 februari. De zanger heeft zijn voet gebroken en moet op last van de dokter een maand lang rust houden. Kaarten blijven geldig op de nieuwe datum. Kaartkopers hebben hierover bericht ontvangen.