MENU SLUIT
do 21.12.2017
Live o.a. Jannes, Marianne Weber, Jan Keizer & Anny Schilder en John de Bever

Hollands Glorie

In de Arnhem TOP 2000 week heeft Luxor Live een zeer bijzondere avond met de grootste sterren van het Hollandse lied. Zing mee met de Gelderse muzikale hoogtepunten van 2017, de top 3 van de Gelderse Top 100 en het beste kroegenlied van 2017.

De hele avond staat onder de bezielende leiding van Emile Hartkamp met een line-up die vol staat van Hollands Glorie:

Jannes
Marianne Weber
Frans Duijts
Jan Keizer & Anny Schilder
John de Bever
Sieneke
Ronnie Tober
Joey Hartkamp
Emile Hartkamp
Lytse Hille
Otto Lagerfett
Ancora

Al deze artiesten zijn op deze avond live te bewonderen op het podium van Luxor Live. Artiesten waarvan sommigen alleen al een stadion vol met liefhebbers krijgen. En dat alles voor slechts €10,00!

Op Tweede Kerstdag is alles op TV of online te zien bij Omroep Gelderland.

Tickets zijn te koop in onze online ticketshop óf fysiek in het centrum van Arnhem in de platenzaken Kroese Arnhem (Rijnstraat 31) en Waaghals (Walstraat 15) of aan de bar van het Arnhemse café Heeren Van Aemstel (Kortestraat 17) en in Nijmegen bij platenzaak Kroese Nijmegen (Molenstraat 126).

Optreden Frans Duijts afgelast

Frans Duijts heeft op dinsdag 19 december bekend gemaakt dat hij vanwege stembandproblemen alle optredens voor de komende tijd uit zijn agenda heeft gehaald. Hij moet onder het mes om het euvel te verhelpen en zal dus op donderdag 21 december helaas niet optredens tijdens Hollands Glorie.