MENU SLUIT
vr 19.05.2023
met Divverent, Elmer & La Regadera

Hoogte80 Festival

Traditiegetrouw vindt tijdens het Hemelvaartsweekend het Hoogte80 festival in Arnhem plaats. Van 18 tot en met 21 mei is iedereen welkom in het Geitenkampse stadspark Hoogte 80, met het mooiste uitzicht van Arnhem. Hier kun je vier dagen lang genieten van theater, dans, muziek, circus, poëzie en meer.

Hoogte80 festival

Ontmoet mensen vanuit de hele stad en omgeving, kom dansen bij de Platenbus en geniet van het lekkerste eten en drinken bij één van de vele foodtrucks! Toegang tot dit mooie festivalterrein is helemaal gratis. Voor de afzonderlijke voorstellingen zijn vooraf kaartjes te koop of er wordt met de hoed langsgegaan. De muziekoptredens zijn sowieso gratis!

Luxor Live is partner van Hoogte80 en verzorgt ook dit jaar een groot deel van de muziekprogrammering! Het Luxor Live muziekprogramma (op podium ut Kleine Geitje en ut Hijgend Hert) op deze dag vind je hier onder!

Programma vrijdag 19 mei

Divverent (16.00 & 17.30)
De Nijmeegse artiest Divverent laat Nederland kennis maken met Nederlandstalige hiphop die varieert van house naar R&B. Zijn nummers laten horen, voelen en zien wat liefde met zich mee brengt. Divverent komt met een verfrissende sound en is klaar om een andere kant van hiphop te laten horen.

Elmer (19.00 & 20.30)

Sommigen zeggen dat Elmer het alter-ego is van producer en rapper Merel Pauw. Anderen zeggen dat Elmer de verloren zoon (of dochter, wat jij wil) is van hele gezellige sekte. Elmer zelf heeft gewoon schijt en heeft daar veel plezier in.

La Regadera (22.15)

La Regadera is een bizar octet dat ingrediënten als ska, rocksteady of punk combineert met een vleugje reggae, pop en latin in hun eigen cocktailshaker. Deze mix mondt uit in een intense, frisse en kleurrijke liveshow, waarmee ze een verrassend breed publiek weten te amuseren en te ontroeren, dat met het verstrijken van de tours alleen maar toeneemt.