MENU SLUIT
zo 21.05.2023
met Silke Veld, Jeroen Antoine & Babs

Hoogte80 Festival

Traditiegetrouw vindt tijdens het Hemelvaartsweekend het Hoogte80 festival in Arnhem plaats. Van 18 tot en met 21 mei is iedereen welkom in het Geitenkampse stadspark Hoogte 80, met het mooiste uitzicht van Arnhem. Hier kun je vier dagen lang genieten van theater, dans, muziek, circus, poëzie en meer.

Hoogte80 festival

Ontmoet mensen vanuit de hele stad en omgeving, kom dansen bij de Platenbus en geniet van het lekkerste eten en drinken bij één van de vele foodtrucks! Toegang tot dit mooie festivalterrein is helemaal gratis. Voor de afzonderlijke voorstellingen zijn vooraf kaartjes te koop of er wordt met de hoed langsgegaan. De muziekoptredens zijn sowieso gratis!

Luxor Live is partner van Hoogte80 en verzorgt ook dit jaar een groot deel van de muziekprogrammering! Het Luxor Live muziekprogramma (op podium ut Kleine Geitje en ut Hijgend Hert) op deze dag vind je hier onder!

Programma zondag 21 mei

 
Silke Veld (14.00 & 15.30)

Silke Veld is een 23-jarige, Nederlandstalige singer-songwriter. Silkes muziek heeft een ‘MEAU meets BLØF’-achtige sfeer, en gaat over alle normale en minder normale dingen in haar leven waar ze iets bij voelt. Over de wereld, liefde, verlangens, haar kijk op de mens, en hun kijk op haar. Dit alles brengt ze samen met haar band tot leven.

Jeroen Antoine (17.00 & 18.30)

Warme klanken, dansbare ritmes en flows die recht door je ziel gaan; Jeroen Antoine is dichterbij zichzelf dan ooit. Na zijn avonturen in Disci X Lerrie en Altijd Onderweg vond de Nijmeegse vocalist zijn eigen geluid in een mix van funk, neo-soul en pop met taboedoorbrekende levenslessen gevat in klanken.

Babs (20.30)

Babs is een rapper ,producer en songwriter met een missie. Ze is niet in een hokje te stoppen en schopt dan ook graag tegen stereotypes rond gender en seksualiteit. Haar eerste release verscheen tijdens de pandemie, in 2021, en in korte tijd bracht ze 9 singles en 2 EP’s uit. Haar Mainstage-debuut speelde ze tijdens Rotterdam Pride, na Duncan Laurence, voor 15.000+ mensen.