MENU SLUIT
vr 18.12.2015

How to throw a Christmas Party

Een kerstfuif tussen ingetogen schoonheid en vlammende euforie. Fonkelende folk en onbedwingbare swing. Of zoals De Volkskrant het beschreef: ‘louterende kerstmuziek met knipoog‘. How to throw a Christmas party zal deze kerst een geheel eigen invulling geven aan het begrip kerstfeest.

Het door The Polyphonic Spree, The Flaming Lips en Sufjan Stevens geïnspireerde 25 koppige! kerstcollectief neemt een uitgebreide band, strijkers en een heus koor mee. Onderga het: hul je in deze glittersneeuwstorm en verdwaal in het aura van sterrenstof.

HTTACP maakt al voor de vijfde keer een show waarbij een geheel eigen invulling gegeven wordt aan het kerstverhaal. Met elk jaar een thema waarbij de sky niet per se de limit is. De levende kerststal ontwikkelde zich vorig jaar tot een engelenkoor uit de ruimte.

Jack Daniel’s en Luxor Live dopen deze vrijdag tot Jack Friday!

Het favoriete whiskey-merk van menig muzikant, brengt een oude traditie naar het Nederlandse uitgaanscircuit. Jack Daniel beloonde zijn medewerkers iedere laatste vrijdag van de maand met een  fles Jack Daniel’s No.7. Een aantal keer per jaar selecteren Luxor Live en Jack Daniel’s een concert van een artiest waarmee de traditie om mensen te belonen op vrijdag, na een week hard werken wordt voortgezet. Korting op je Jack & cola. Meer info vind je HIER.