MENU SLUIT
do 12.12

Indian Askin

Debuut Sea of Ethanol leverde de Indian Askin veel op. Heel erg veel. De gewonnen Edison Award voor beste nieuwkomer in 2016 is omgesmolten en blinkt tegenwoordig om de ringvingers van de vier bandleden. Op de onlangs verschenen opvolger Another Round gaan de zelfbenoemde nu-punkers verder waar het debuut ophield.

Indian Askin

De teksten gaan zonder schaamte over onderwerpen als het dealen met depressies, alcoholisme en verlatingsangst. Daarbij klinkt de nieuwe muziek van Indian Askin volwassener, gelaagder en eerlijker zonder dat de energie en het speelplezier er onder geleden heeft.

De Amsterdamse band is na de eerste krankzinnige tour ontzettend naar elkaar toegegroeid. Naast veel optredens in het Nederlandse popcircuit speelden ze shows in onder andere Frankrijk, Duitsland, Tsjechië en Engeland. Ook daar viel de rock en grunge met sixties invloeden en een psychedelisch randje in goede aarde.

Deze show van Indian Askin stond oorspronkelijk gepland in onze bovenzaal. Wegens de groeiende populariteit van de band en omdat wij niemand willen teleurstellen hebben wij deze show verplaatst naar de grote zaal!