MENU SLUIT
vr 25.11.2016

Indian Askin

Deze show is uitverkocht. Er kunnen helaas geen kaarten meer besteld worden!

De naam Indian Askin zoemt al een tijdje rond in de Nederlandse muziekwereld. 3FM DJ Frank van der Lende benoemde de talentvolle band al tot de ‘sound van 2015’ toen hij te gast was bij DWDD. Ze speelde in het voorprogramma van bands als De Staat en Go Back To The Zoo.

Het langverwachte debuutalbum van de Amsterdamse band, getiteld Sea Of Ethanol kwam uit in april van dit jaar. De single Really Wanna Tell You deed het meteen erg goed. Op Noorderslag lieten de Amsterdammers begin dit jaar al zien dat het een van de meest veelbelovende acts van 2016 is. Hun sound omschrijven ze zelf als nupunk, met rock, grunge en sixtiesinvloeden en een psychedelisch randje. Ze putten voor hun muziek inspiratie uit de jaren 60, 70 en 90.

Indian Askin bestaat al vanaf 2007. De prettig gestoorde zanger Chino Ayala is van Paraguyaanse afkomst, meer specifiek stamt hij af van de Guaraní indianen. Zijn vader is een onnavolgbare harpspeler in een klassiek orkest in Rome en Chino speelt af vanaf jonge leeftijd diverse instrumenten. Chino bezit een rauw talent zowel als zanger, schrijver, performer, producer en artiest.  De band wordt compleet gemaakt met Jasja Offermans op basgitaar, drummer Ferry Kunst en Bart van der Elst op de toetsen.

Mis dus niet de kans om dit hitsige rock ‘n rollbandje te zien in Luxor Live!

 

Deze avond is een ‘Jack Friday’-avond. Check hier wat dat inhoudt