MENU SLUIT
do 01.07
De Sluwe Vos en Sjamsoedin | show #1

Intercity 106

LET OP: Dit is show 1, show 2 vind je HIER.

Luxor Live in de Steigers heeft een dikke primeur te pakken met de nieuwe live-act van De Sluwe Vos en Sjamsoedin: Intercity 106!

Intercity 106

‘Als emohouse-supersterren als Âme en Dixon je track op piekmomenten draaien – zelfs voordat–ie officieel uit is –, dan weet je dat het snor zit.’ Aldus VPRO’s 3voor12. Een vervolg op de electro hit ‘Never Know’ van Robert Vosmeijer a.k.a. De Sluwe Vos & Sjamsoedin kon niet langer uitblijven. Dus pakte het duo de Juno 106 synthesizer en drumcomputers in om in een boshut aan een album te werken. Met het ruwe materiaal schoven ze een week later aan op nationale televisie in een Amsterdam Dance Event special. Afgelopen jaar was het duo te gast bij Joost van Bellen in het TV programma NPO On Stage om een eerste single te presenteren.

Wil jij een preview van al deze nieuwe muziek in een zinderende live show?

Er zijn twee live shows van Intercity 106 op dezelfde avond. Deze pagina betreft de eerste sessie (die start om 19.30 u). HIER vindt u de pagina van de tweede sessie.


Deze show voldoet aan de door het RIVM opgestelde richtlijnen. Om de veiligheid van onze gasten te waarborgen zijn er voor dit zitconcert enkel duo-tickets beschikbaar.