MENU SLUIT
zo 04.11.2018
Catchy indiepop uit Belgiƫ. Support: Ian Clement

Intergalactic Lovers

De Belgische indieband Intergalactic Lovers wordt steeds bekender in Nederland met hun catchy electropop liedjes met een randje.

Intergalactic Lovers

Na twee sterke voorgangers neemt de band een volgende stap met het zojuist uitgekomen derde album getiteld Exhale. De muziek is stekeliger en persoonlijker dan eerst, de composities zijn luchtig en trefzeker tegelijk. Voor dit album werkten ze samen met de veelgevraagde producer Gil Norton (Pixies, Foo Fighters). Het illustreert de grote ambities van de band.

De groep past perfect in het rijtje met goede Belgische acts als Balthazar, Oscar & the Wolff en Warhaus. Live kom je niet om de band, en zeker niet om de frontvrouw lara Chedrraoui, heen.

Ian Clement

Het voorprogramma komt van de singer-songwriter Ian Clement, die bekend is als gitarist en frontman van de Gentse stonerrockband Wallace Vanborn. Onder zijn eigen naam maakt hij ingetogen, warme en hier en daar zelfs sombere liedjes. Clement is bevriend met leden van de Intergalactic Lovers en zal begin volgend jaar met een nieuw solo-album komen.