MENU SLUIT
zo 10.11.2019
extra zitconcert

Iris Hond

Pianiste, componiste en zangeres Iris Hond is niet meer weg te denken uit ons muzikale landschap. Ze wordt internationaal geroemd om haar duizelingwekkende pianospel weet met haar altijd persoonlijke shows mensen over de hele wereld te inspireren en ontroeren.

Van Het Concertgebouw Amsterdam tot het Gelredome (waar ze in 2009 beide shows van Diana Ross opende); er zijn weinig plekken waar Iris niet heeft gespeeld. Ook speelt ze voor mensen die niet naar de concertzaal kunnen komen maar waar muziek wel van grote betekenis voor is; ernstig zieken, vluchtelingen, daklozen.

Iris Hond

De ‘Iris speelt Einaudi’ concerten in Het Concertgebouw waren afgelopen maand binnen 24 uur uitverkocht. In januari 2020 start Iris haar nieuwe theatertournee ‘Home’, maar eerst doet zij een rondje langs haar meest geliefde clubs.

Ludovico Einaudi

Met muziek van Ludovico Einaudi (bekend van de film ‘Intouchables’), die over haar uitvoeringen zei: “one of the most beautiful performances of my music”, speelt Iris Hond op zondag 10 november een bijzonder zitconcert in de grote zaal van Luxor Live.

“To watch her hands while she plays is absolutely jaw dropping” – Eddie van Halen