MENU SLUIT
vr 16.06.2017
Jazz met Afro-Antilliaanse roots

Izaline Calister

Izaline Calister, Edison winnares (2009), singer-songwriter en charismatische performer is terug met nieuwe muziek! Na een drukke periode waarin Izaline tourde in diverse muziektheaterproducties vond ze het weer tijd voor een nieuwe cd getiteld Rayo di Lus of te wel: Lichtstralen.

‘Rayo di Lus’ is een belangrijke muzikale stap in Calister’s rijke oeuvre, waarmee ze meer dan ooit teruggrijpt naar haar Afro-Antilliaanse roots. Samen met de multi-instrumentalist en producer Ward Veenstra en met haar broer Roël Calister, percussionist en de man achter KIT (Kuenta i Tambú) is ze op zoek gegaan naar specifieke en bijzondere Curaçaose geluiden. Broer en zus zijn ook samen liedjes gaan schrijven, iets wat ze al langer wilden maar steeds niet aan toe kwamen.
Dit achtste  album is melodieus, ontroert en swingt tegelijkertijd: Izaline ten top dus! Samen met haar geweldige muzikanten brengt ze de songs van dit nieuwe album.

Studenten kunnen op vertoon van een studentenpas tickets met 5 euro korting voor deze show kopen. Dit kan alleen op de avond zelf aan de kassa van Luxor Live!