MENU SLUIT
do 02.02.2023

Jaap Reesema

Jaap Reesema tourt voor de eerste keer met een liveband door Nederland op zijn ‘Als Je Voor Me Staat’ tour. De zanger, die nu wekelijks te zien is in het jubileumseizoen van het razend populaire TV-programma De Beste Zangers, speelt nieuwe muziek en natuurlijk onder meer zijn grootste hits ‘Nu Wij Niet Meer Praten’, ‘Alles Komt Goed’ en ‘Mijn Kleine Presidentje’!

Jaap Reesema

Jaap Reesema is een veelzijdige zanger en songwriter. Zijn Engelstalige werk brengt hij uit onder de naam Jake Reese, zijn Nederlandse songs onder zijn eigen naam. Met ‘Mijn Kleine Presidentje’ wist hij heel Nederland te ontroeren tijdens de actiedag van Giro555 voor Oekraïne. De hit ‘Voor Je Van Me Houdt’ was de titelsong van de bioscoopfilm ‘Liefde Zonder Grenzen’ en zijn nummer 1 hit ‘Nu Wij Niet Meer Praten’ met Pommelien Thijs stond meer dan 20 weken onafgebroken in de lijsten. Eerder scoorde hij in België al de zeer grote Vlaamstalige hit ‘Kom Wat Dichterbij’ met Regi & OT en de plaat ‘Ellie’.

Onder de naam Jake Reese werkte Jaap samen met Hardwell aan de singles ‘Run Wild’ en ‘Mad World’. Voor de laatstgenoemde won hij de award voor ‘Best Vocal Performance’ op de International Dance Music Awards in 2015. Als Jake werkte hij tevens mee aan singles voor Jay Sean, David Guetta & Showtek, Armin van Buuren, Sam Feldt, Lucas & Steve en Lost Frequencies. Jaap focust zich nu op Nederlandstalige soloplaten, die hij zelf schrijft en zal uitbrengen in zowel Nederland en België.

Maxine (support)

Componist, muzikant en zangeres Maxine schreef al regelmatig pophits voor een groot aantal andere artiesten, te herkennen aan een onweerstaanbare melodie, een catchy hook en een eigenzinnig geluid. Eindelijk staat ze nu ook zelf in de schijnwerpers. Innemend, barstend van vertrouwen en gewapend met een pak fraaie pophits als ‘Crazy’, ‘Help Myself’ en ‘Strange’.