MENU SLUIT
vr 13.10.2017
Positieve pop/folk/reggae singer-songwriter liedjes

Jack and the Weatherman

Jack and the Weatherman oftewel Krikken en de Weerman, de achternamen van Berry en Sebastiaan die samen liedjes uitbrengen onder de naam Jack and the Weatherman, opererend vanuit Haarlem. Twee vrienden die met beide benen stevig op de grond staan en met hun muziek het leven van een positieve kant belichten. Zij brengen pop/folk/reggae liedjes verhalenderwijs met mooie tweestemmige harmonieën en enorm veel energie. De twee singer-songwriters zijn geïnspireerd door o.a.: The Lumineers, Bob Marley, Jason Mraz, Luka Bloom, Mumford and Sons, Simon and Garfunkel e.v.a. Sinds 2017 staan Jack and the Weatherman met drummer Remco de Man op het podium die hen live versterkt.

Op Spotify wisten ze al meer dan 13 miljoen streams weten te halen waardoor ze een tour hebben kunnen plannen die ze naast hun eerste Nederlandse clubtour direct ook naar verschillende festivals in Frankrijk, Finland, Spanje en Duitsland brengt. Jack and the Weatherman hebben inmiddels 3 succesvolle EP’s uitgebracht waarmee ze bij de eerste tot Serious Talent zijn benoemd. De nieuwe single Till The Sun Comes Up is een fijne zomerhit en geeft je een idee van wat je op 13 oktober kan verwachten.

JPson (support)

Gevormd door twee oceanen aan de Zuid-Afrikaanse kustlijn, heeft de in Berlijn gevestigde singer-songwriter JPson zich door de golven laten meevoeren naar Europa en een stijl ontwikkeld die zich het beste laat omschrijven als “Fresh Folk”, een mix van upbeat Folk en downbeat Reggae.