MENU SLUIT
vr 10.11.2023
Support Myra Pilar

Jack Jarryd

Na de in 2021 verschenen debuut EP ‘Evolve’ en de singles ‘Living It Up’, ‘Heartache’ en ‘Open Fire’, komt Jack Jarryd met zijn tweede EP ‘Fatal Love’. Na een uitverkochte show in Luxor Live in 2021 komt hij terug naar onze bovenzaal!

Jack Jarryd

Op de nieuwe plaat is onder andere single ‘Hot Stuff’ te horen, dat eerder dit jaar 10 weken in ‘De Verrukkelijke 15’ op NPO Radio 2 stond, waarvan een aantal weken op #1. Een liveoptreden in de ochtendshow op Radio 2 mocht dan ook niet ontbreken. Verder werd de song gedraaid op Radio 5 en 3FM en was het te horen in het tv-programma Temptation Island. De gevoelige ballad ‘Done With It’ volgde, welke hij ten gehore bracht tijdens zijn live tv-debuut in de talkshow ‘Tijd Voor Max’. In de afgelopen jaren speelde Jack veelvuldig live-promo’s bij Radio Veronica, 3FM, Qmusic en Radio 2, en ook op de podia maakte hij zijn meters.

Naast voorprogramma’s van Saint Motel, Floor Jansen, Jaap Reesema, Blaudzun en diverse festivalshows stond de zanger een hele tour in het voorprogramma van The Dirty Daddies. Hiermee ging hij de grote poppodia af in totaal vierentwintig uitverkochte shows. Gewapend met zijn stem en zijn band geeft hij een ouderwets spectaculaire liveshow, die zich beweegt tussen frisse pop en levendige rock, gekenmerkt door epische solo’s en pompende 80’s synths. In zijn performance streeft hij naar ultieme interactie met het publiek, enerzijds door zijn oprechte kwetsbaarheid en anderzijds door opzwepende rock ’n roll. Inmiddels heeft Jack Jarryd zijn eerste eigen clubtour afgetrapt, waarmee hij 6 steden aan zal doen door het hele land. Een knallend einde van 2023 en een veelbelovende start van 2024!

Myra Pilar (support)

Zangeres en songwriter Myra Pilar uit Nijmegen verzorgt het voorprogramma bij de show van Jack Jarryd! Myra maakt akoestische pop, met invloeden uit de soul, r&b en singer-songwriting. De diversiteit van haar repertoire maakt haar uniek: van meeslepend en eerlijk tot dansbaar en groovy.

Afterparty met DJ Rik Tan

Na het optreden van Jack Jarryd blijft het feest en kun je blijven dansen op de muziek van DJ Rik Tan!