MENU SLUIT
vr 02.10.2020
Blauwe Vear - Solo Tour

Jack Poels

Update 1 oktober, 16.01 u. Deze show gaat door! Artikel Gelderlander besluit Marcouch

Let op: zowel de datum als de locatie van deze show is verplaatst! Deze seated show zal in verband met de 1,5 meter-regel plaatsvinden in de Muzenzaal van Musis. Placering gebeurt ter plekke op instructie van medewerkers; het is niet mogelijk om bepaalde zitplaatsen te reserveren. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar!

Na 35 jaar komt Rowwen Hèze-frontman Jack Poels met zijn allereerste solo-album, live bijgestaan door Jan Hendriks (Doe Maar) en Bart Jan Baartmans. De begeleiding is klein gehouden waardoor de poëtische teksten nog meer opgloeien en licht werpen op de soms duistere wegen van het leven. Limburgstalige ballades, die wijsheid ademen, kleurvelden schilderen en getuigen van oprechtheid. Liedjes die fans van het rustige werk van Rowwen Hèze dolenthousiast zullen maken.

Jack Poels

Een luisterconcert vol ingetogen americana muziek met kleine woorden over grote emoties aangevuld met favoriete liedjes van Jack. Geen polka of tex-mex, maar melancholie en weemoed; akoestische luisterliedjes van een man met een gitaar en een verhaal.

Jack Poels over de titel ‘Blauwe Vear’: “Op de dag dat mijn zoon voor zijn studie naar Zuid-Korea vloog, vond ik in een modderpoel een veer van een Vlaamse gaai. Niet alleen was het een prachtig exemplaar, het vinden van zo’n blauwe veer blijkt ook nog eens een speciale boodschap in zich te dragen: denk terug waar je aan dacht op het moment dat je ze vond. Vanaf toen was er geen houden meer aan. De blauwe veer werkte als een trigger voor dit album”.

Bij dit concert worden huisregels en corona-richtlijnen van Musis aangehouden. Verkouden mensen worden bij de deur geweigerd!


Dit evenement is verplaatst van zaterdag 9 juli als direct gevolg van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus COVID-19.

Voor de oude datum gekochte tickets blijven geldig, kaartkopers zijn hierover per e-mail op de hoogte gebracht en kunnen het aankoopbedrag terug krijgen als ze op de nieuwe datum onverhoopt niet kunnen. Geen mail ontvangen? Check je spambox!