MENU SLUIT
do 18.01.2024
Knight Of The Guitar ft Leendert Haaksma, John Hayes, Erwin Nyhoff en Joep Pelt

Jan Akkerman

Gitarist Jan Akkerman komt met zijn Knight Of The Guitar project terug naar Luxor Live! Vijf topgitaristen op één avond op één podium, dat is Knight Of The Guitar.

Knight of the Guitar

Ben jij klaar om weggeblazen te worden door de ultieme gitaarervaring? Maak kennis met Knight of the Guitar! Vijf ridders te gitaar hebben hun krachten gebundeld om het publiek een onvergetelijke avond vol muzikale magie te bezorgen met Jan Akkerman, Leendert Haaksma, Erwin Nijhoff, John Hayes en Joep Pelt in de line up. Daarbij muzikaal ondersteund door de vaste begeleidingsband van Akkerman.

Jan Akkerman

Bedenker Jan Akkerman viert zijn (dit jaar wordt hij 77) verjaardag het liefst op het podium, 24 december moest daarom een traditie worden voor een muzikaal evenement. Des Akkermans is dit evenement inmiddels een complete tour geworden. Gezamenlijk breken vijf gitaristen door alle muzikale grenzen. Ze worden daarbij ondersteund door een geweldige band met een drive waar je u tegen zegt onder leiding van Coen Molenaar. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt het podium verlicht door de betoverende stem van vocaliste Laurie Akkerman! Dompel jezelf onder in een avond vol gitaargeweld en laat je meevoeren op de golven van virtuositeit en creativiteit. Of je nu een fan bent van rock, jazz, blues of iets daartussenin, Knight of the Guitar zal je verrassen en inspireren.

Jan Akkerman behoeft geen introductie, Leendert Haaksma is vooral bekend als bandlid van Anouk, Erwin Nyhoff ken je van The Prodigal Sons en The Voice, de Amerikaan John Hayes is de gitarist van de legendarische funkrockband Mother’s Finest en Joep Pelt is van bluesgitarist uitgegroeid tot gitaarglobetrotter. Verwacht blues, funk, jazz en rock van het hoogste niveau!