MENU SLUIT
do 17.12

Jan Akkerman

Let op: Deze show kan alleen plaatsvinden als de 1,5 maatregel niet langer van kracht is. Bij verplaatsing of annulering bieden wij u de mogelijkheid gekochte tickets te retourneren.

Close Beauty is het nieuwe album van Jan Akkerman! Zijn befaamde en karakteristieke Akkerman-sound loopt als een rode draad door twaalf gevarieerde composities. Met dit album bewijst hij dat hij nog steeds tot de absolute top van de Nederlandse gitaristen en componisten behoort.

Jan Akkerman

Jan Akkerman behoort al 55 jaar tot de meest gerespecteerde gitaristen van Nederlandse bodem. Hij speelt in internationaal vermaarde groepen als Brainbox en Focus en treed vanaf 1976 op onder zijn eigen naam, dan wel met zijn eigen Jan Akkerman Band. Het toonaangevende Engelse muziekblad Melody Maker roept hem in 1973 uit tot Beste gitarist ter wereld, boven o.a. Eric Clapton en Jimmy Page. Altijd weet hij op eigen wijze elementen uit rock, jazz, blues, klassiek en dance te combineren.

Net als de muziek op het negentiende studioalbum onder zijn eigen naam, zijn de shows van Akkerman fris, energiek en onvoorspelbaar. Als authentieke improvisator laat hij nog steeds zien én horen waartoe hij in staat is. Zijn passie voor de gitaar deelt hij niet slechts met zijn huidige bandleden, maar bovenal al jarenlang met zijn wereldwijde publiek.


Dit evenement is verplaatst van 26 juni als gevolg van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus COVID-19.

Kaartkopers zijn hierover ingelicht op het e-mail adres waarmee de tickets zijn aangeschaft. Wel tickets maar geen mail? Check uw spambox.