MENU SLUIT
vr 01.03.2019
Jazzy nightclub dinnershow

Jan Terlouw Junior & the Nightclub

Jan Terlouw Junior is de jongste telg uit een familie van schrijvers en componisten. De talentvolle Deventenaar speelde met zijn band heel Nederland plat tijdens de Popronde en bracht zijn debuutalbum met een bijbehorende comic uit. Op Donnerwetter Day 2018 waren ze de gastheren van de bovenzaal en op 1 maart 2019 komt de band terug naar Arnhem. Luxor Live verandert die dag in het decor van de comic: een schimmige jaren 20 nachtclub met livemuziek, dans, een diner en afterparty.

Concert en diner

‘Bezoekers kunnen op 1 maart letterlijk het verhaal en dus ook een beetje mijn hoofd binnen stappen’, aldus Jan Terlouw Junior. Je bent welkom in stijl vanaf 18.30 uur voor een jaren 20 diner en een optreden van The Masked Men Orchestra. De avond gaat om 21.00 uur over in het optreden van Jan Terlouw Junior & The Nightclub aangevuld met een danseres en gastmuzikanten. Na het concert start een electroswing afterparty. Luxor Live hult zich die dag éénmalig in rode velours gordijnen voor het concert en dinnershow. De kaartverkoop gaat nu van start. Let op: er zijn slechts 25 VIP dinertickets beschikbaar!

Jan Terlouw Junior & The Nightclub

Bezeten jazzvingers, subtiele moderne elektronica, visuals en donkere thematiek tegenover juist zoete poprefreinen, voeren je mee in het verhaal van The Nightclub. Live stap je met Jan en zijn band samen in een muzikale film noir: smooth, dark, sweaty & swinging.

Tickets

Met een concertticket (€ 10,-) ben je vanaf 21.00 uur welkom voor de show van Jan Terlouw Junior & the Nightclub en daarna de electroswing afterparty. Het concert start om 21.30 uur.

Met een VIP ticket (€ 45,-) ben je al welkom vanaf 18.30 uur. Om 19.00 start het diner en het optreden van The Masked Men Orchestra. De prijs is inclusief het eten en wijn.