MENU SLUIT
do 02.04.2020
Horizon theatertour

Jeangu Macrooy

Dit evenement is opgeschort als direct gevolg van de op 15 maart 2020 door het kabinet aangekondigde verlening van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus COVID-19.

Kaartkopers worden hierover per e-mail op de hoogte gebracht. Tevens zullen wij binnen twee weken communiceren of dit evenement zal worden verplaatst of definitief wordt afgelast. In beide gevallen is het mogelijk om uw geld terug te krijgen.

Wij vragen om uw begrip voor de grote impact op de organisatie die dit besluit met zich meebrengt. Zodra er nieuwe info beschikbaar is wordt deze hier geplaatst.

 

Jeangu Macrooy gaat in 2020 voor het eerst de theaters in en in juni zal hij Nederland met het nummer Glow vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Rotterdam!

Jeangu Macrooy

De afgelopen jaren waren een flinke rollercoaster waarbij Jeangu schitterde als Judas in The Passion en zijn debuutalbum High On You werd genomineerd voor een Edison Pop ‘Beste Album’. Het tweede album Horizon werd overal goed ontvangen en eind 2019 bracht hij als tussendoortje een live-album uit. Ook werd hij een graag geziene gast bij De Wereld Draait Door en speelde hij vele festivals plat, waaronder Lowlands, North Sea Jazz en Noorderslag. In het theater wordt Jeangu’s verhaal gedragen door zijn muziek die hij samen met zijn band ten gehore zal brengen.

Het concert is een samenwerking tussen Musis Arnhem en Luxor Live. Kaarten zijn beschikbaar vanaf €23,50. De bestelbutton op deze pagina brengt u naar de ticketshop van Musis Arnhem.