MENU SLUIT
wo 16.09.2020
Horizon theatertour

Jeangu Macrooy

Jeangu Macrooy gaat voor het eerst de theaters in en zal in 2021 Nederland vertegenwoordigen op het (verplaatste) Eurovisie Songfestival in Rotterdam! 

Jeangu Macrooy

De afgelopen jaren waren een flinke rollercoaster waarbij Jeangu schitterde als Judas in The Passion en zijn debuutalbum High On You werd genomineerd voor een Edison Pop ‘Beste Album’. Het tweede album Horizon werd overal goed ontvangen en eind 2019 bracht hij als tussendoortje een live-album uit. Ook werd hij een graag geziene gast bij De Wereld Draait Door en speelde hij vele festivals plat, waaronder Lowlands, North Sea Jazz en Noorderslag. In het theater wordt Jeangu’s verhaal gedragen door zijn muziek die hij samen met zijn band ten gehore zal brengen.

Dit zitconcert is een samenwerking tussen Musis Arnhem en Luxor Live. Kaarten zijn beschikbaar vanaf €23,50. De bestelbutton op deze pagina brengt u naar de ticketshop van Musis Arnhem.


Dit concert is vanwege het coronavirus verplaatst van 2 april naar 16 september. Kaartkopers worden hierover per mail door Musis op de hoogte gebracht.