MENU SLUIT
do 28.09.2023
Support: Nelles

Jennie Lena & The Free Souls

Jennie Lena is met haar enorme bereik, soulvolle en rijke stemgeluid zonder twijfel één van de beste zangeressen van Nederland. Soul, blues, gospel of funk; welke stijl ze ook zingt, haar stem ís haar stijl. Met haar nieuwe band The Free Souls maakte ze nieuwe muziek en start ze in 2023 een nieuwe tour!

Jennie Lena

Jennie begon in 2009 als backing vocalist bij Postmen en Anouk, maar het duurde niet lang voordat ze als solo artiest haar eigen liedjes ging schrijven en de podia veroverde. Ze stond in het Apollo Theatre in New York, L’Olympia in Parijs, tourde met Joss Stone en Post Modern Jukebox en brak zeven jaar geleden door in ‘The Voice’ met haar versie van Who’s Loving You, die op YouTube inmiddels meer dan 55 miljoen views heeft!

Nelles (support)

Via muziekplatform Sonar presenteren we Nelles als support bij de show van Jennie Lena! Verzorgde sfeervolle popsongs met echo’s van zowel Norah Jones en Kacey Musgraves als Corinne Bailey Rae en Lianne La Havas, maar waarbij geen enkele invloed doorslaggevend is. Deze vijfkoppige band brengt je de perfecte soundtrack voor iedere zwoele zomeravond, maar ook voor een lekkere zondag op de bank als de regen tegen de ramen klettert.