MENU SLUIT
vr 03.09

Jennie Lena

Let op: Deze show kan alleen plaatsvinden als de 1,5 maatregel niet langer van kracht is. Bij verplaatsing of annulering bieden wij u de mogelijkheid gekochte tickets te retourneren.

Het rauwe zangtalent van Jennie Lena is echt en ongepolijst, recht uit het hart. Bij haar concerten voel je zowel haar kracht als haar gevoeligheid en krijg je er een flinke dosis frisse humor bij.

Jennie Lena

Jennie Lena maakte haar doorbraak bij het grote publiek na haar auditie bij The Voice of Holland in 2015. Haar blind audition met het nummer Who’s Loving You ging onmiddellijk viral en trok internationaal de aandacht. De video is inmiddels meer dan 44 miljoen keer bekeken!

Jennie bracht het album To Be Honest uit en daarna de EP Live, Raw and Intimate waarop zij de stijlen laat horen waarmee ze is opgegroeid en waar ze het meest van houdt: soul, blues en funk. Voor dit jaar staat er een nieuw volledig album op het programma, geproduceerd door Frank McComb (zanger/ pianist Buckshot LeFonque, Prince), waarop ze dieper de soul en blues induikt.


Dit evenement is opnieuw verplaatst im maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus.Voor de oude datum gekochte tickets blijven geldig, kaartkopers zijn hierover per e-mail op de hoogte gebracht en kunnen het aankoopbedrag terug krijgen als ze op de nieuwe datum onverhoopt niet kunnen.