MENU SLUIT
za 14.10.2017
Super Pop Tour II

Jett Rebel

De show van Jett Rebel is uitverkocht!

Let op: omdat Jett Rebel extra lang wil spelen is de aanvangstijd (en de deur open tijd) met een half uur vervroegd! Alle kaartjeskopers krijgen hierover bericht.

Waar media hem graag vergelijken met de grootste artiesten uit de muziekgeschiedenis, blijft Jett Rebel vooral heel dicht bij zichzelf om zo zijn ambities te verwezenlijken. Hij wil spelen, spelen, spelen. Een gemiddelde show van Jett Rebel duurt gerust 3 uur, zonder dat de zanger ook maar een seconde de concentratie verliest. Als een bevlogen superheld coördineert hij elke show door een innemend enthousiasme waar zowel de bandleden als de zaal niet omheen kunnen. Hij speelde de afgelopen jaren op ruim 200 festivals, deed maar liefst 4 clubtours en verkocht deze allemaal uit. Als hij niet op het podium staat, habiteert hij in zijn studio om daar albums op te nemen.

3 albums in 12 maanden

In 2016 kondigde hij aan 3 albums te willen uitbrengen. Het begon met het 4 sporen, lo-fi, album Truck, gevolgd door Don’t Die On Me Now waarvoor de gitaren weer werden ingeplugd. Onlangs kwam het derde album, met de veelzeggende titel Super Pop, in 12 maanden uit. Deze nam hij weer voor de volle 100% in zijn eentje op. Als je het beluistert, is het eigenlijk niet voor te stellen hoe hij dat gedaan heeft. Maar zo werkt Jett Rebel: doorgaan zonder te stoppen.

Super Pop Tour II

De afgelopen weken tourde Jett Rebel langs een select aantal popzalen in Nederland. Zijn ‘Super Pop Tour’, vernoemd naar zijn nieuwste album, was een groot succes vol overdonderende hoogtepunten. Vandaag wordt bekend dat de ‘Super Pop Tour’ wegens succes in reprise gaat, waaronder deze show in Luxor Live!