MENU SLUIT
wo 07.07.2021
Luxor Live in de Steigers

Joe Buck

Let op: dit betreft een seated 1,5m show, hiervoor is geen test-/vaccinactiebewijs benodigd.

De 23-jarige zanger, songwriter, performer en aspirant-producer Joe Buck maakt catchy pop-countrynummers met eerlijke teksten over de echte dingen in het leven. Zijn liedje The Way You Take Time is nummer één in de reclamemuziek-top 40 aller tijden.

Joe Buck

Op de Rockacademie begon Joe met het schrijven van songs en viel hij op bij Ilse De Lange, die hem een platendeal aanbood. Nadat hij afstudeerde vertrok hij naar Nashville om te werken aan zijn debuutplaat. Hij stond als eerste Nederlandse artiest op zowel Country 2 Country (Europa’s grootste Country Music Festival) als CMA Fest, het grootste Countryfestival van Amerika. Zijn meest recente release The Way You Take Time werd gebruikt in een tv-commercial en was niet langer dan twee coupletten en één refrein, toen de vraag vanuit radio voor een volledige versie ontstond. Het nummer werd massaal aangevraagd, werd uiteindelijk TopSong op Radio 2 en staat inmiddels op ruim vijf miljoen streams op Spotify.


Deze show voldoet aan de door het RIVM opgestelde richtlijnen. Om de veiligheid van onze gasten te waarborgen zijn er voor dit zitconcert enkel duo-tickets beschikbaar.