MENU SLUIT
vr 17.11.2017
Ruimtekoers festival 2017

JohnFrost, Altijd Onderweg & Broken Toaster

Van 15 tot 25 november vindt het Ruimtekoers festival weer plaats. Luxor Live is partner van Ruimtekoers en verzorgt het live-muziek en dance programma. Al deze evenementen vinden plaats op het Hoofdkwartier: A Place To Be aan de Groningensingel 51 (6835 EB, Arnhem Zuid).

Ruimtekoers en Luxor Live koppelen in twee avondvullende programma’s genres en muzikale culturen aan elkaar waarvan je in eerste instantie denkt: Hè?! maar die verrassend goed samen blijken te gaan en over en weer voor de nodige inspiratie zorgen.

Deze avond komen kunstenaarscollectief en platenlabel Broken Toaster Records, hiphopformatie John Frost en collectief Altijd Onderweg samen. Spannend, want Broken Toaster Records heeft helemaal niets met hiphop te maken en JOHNFROST en Altijd Onderweg zijn allesbehalve fruttelpunkbandjes.

JOHNFROST

De passie waarmee JOHNFROST speelt, zorgt bij elk optreden voor good vibes. Stilstaan wordt moeilijk, want de band speelt soulvolle hiphop met blues en funk en zelfs een beetje jazz. Met een mix van jong begaafd en oldskool-cats – percussionist Ista en gitarist Raf zijn zelfs vader en zoon – is JOHNFROST hét bewijs dat liefde voor muziek van alle generaties is.

Fruttelpunk

Broken Toaster Records, een initiatief van kunstenaar Kasper van Moll, is een kunstenaarscollectief en platenlabel dat muziekgerelateerde performances maakt zoals Eendagsbandjes die fruttelpunk spelen. Soms wordt er zelfs een voetbalveld aangelegd speciaal om op de middenstip te kunnen spelen. Vaak hebben de performances alleen maar heel in de verte iets met muziek te maken. Verwacht dus een knapperig ontvreemdende bijdrage aan de avond die waarschijnlijk totáál zal afwijken van het programma dat ze gepland hebben. Broken Toaster Records hoor en zie je voorafgaand aan en tussen de optredens van JOHNFROST en Altijd Onderweg.

Altijd Onderweg

Het collectief Altijd Onderweg neemt je door middel van verschillende (wereldse) genre’s mee op een muzikale reis, met hiphop als vertrekpunt. Van energiek tot heel heel ingetogen, Altijd Onderweg speelt met een oprechtheid waardoor je bijna niet anders kan dan van ze houden.

Entree is gratis. Om zeker te zijn dat je niet voor een dichte deur staat, reserveer je gratis tickets.