MENU SLUIT
vr 09.09.2022
Support: NinaLynn

Juneville

De Nijmeegse band Juneville zoekt de randen op van de americana, blues, country, kamermuziek en rock. Recensies van eerdere albums van de band waren unaniem lovend; vergelijkingen met Roxy Music, Madrugada en Nick Cave lieten de heren van Juneville zich glimlachend welgevallen.

Juneville

Onder leiding van producer Jop van Summeren (De Staat) heeft Juneville in de herfst van 2021 gewerkt aan vier nieuwe songs. Tezamen vormen die songs de ep Alright! waarmee Juneville nadrukkelijk een ander geluid laat horen: geen melancholie maar stevige uptempo rock. Ook de teksten van zanger Pieter Nabbe hebben een andere toon, optimistisch, opgewekt en hoopvol naar de toekomst!

NinaLynn (support)

NinaLynn is een 23 jarige Americana-pop singer-songwriter die haar publiek betovert met hartverwarmende eigen composities en een stem die je tot diep in je ziel raakt. Begin 2021 is haar debuutalbum Hummingbird uitgekomen, dat in maart van dat jaar op nummer 1 in de Euro Americana Chart terechtkwam! Nina is geïnspireerd door Emmylou Harris, Taylor Swift, Norah Jones en Eva Cassidy en deed eerder support voor shows van Tim Grimm, de Molly Tuttle Band  en Hugh Moffatt.