MENU SLUIT
do 17.09.2020

Kaiser Franz Josef

De show van Kaiser Franz Josef, die zou plaatsvinden op 17 september 2020, is geannuleerd. De band heeft aangegeven de volledige tournee te annuleren wegens persoonlijke omstandigheden. Er wordt momenteel niet gezocht naar een vervangende datum. Kaartkopers kunnen hun geld terug krijgen en worden hierover per e-mail op de hoogte gebracht. Let op: de e-mail kan in uw spambox staan.

De Oostenrijkse rockband Kaiser Franz Josef speelde na het uitkomen van hun voorlaatste album twee jaar lang onafgebroken op grote festivals in Duitsland, Engeland en Frankrijk en deden support voor acts als AC/DC, Airborne en Billy Idol. De titel van dat album is gelijk aan het motto van de band: Make Rock Great Again.

Kaiser Franz Josef

De band ontwikkelde zich tot een zeer geoliede rockmachine met een hoop zelfvertrouwen en komt dit jaar met een nieuw album getiteld Dive. Rauwe energie, schreeuwende gitaren, lekkere hooks en de onmiddellijk herkenbare stem van zanger/gitarist Sham maken dit een band om in de gaten te houden. Voor de liefhebbers van bands als Queens of the Stone Age, Soundgarden en Led Zeppelin.