MENU SLUIT
vr 06.09
Loopvis presenteert

Kakkerlakjes Live

De Arnhemse uitgeverij Loopvis organiseert het Kakkerlakjeslanceerfestival in Luxor Live. Met live muziek, optredens van dichters en schrijvers, een theatrale illustratie-act, (f)luisterhoek, een stand vol illustratiewerk en heel veel ander lekkers!

Programma

Ga op reis met de interactieve tekenact van Imagin Air en laat je meeslepen door het audiotheater van Inge Wannet. Muziek is er natuurlijk ook. Psychedelische (kraut)pop van De Messen bijvoorbeeld, met voormalige leden van Luie Hond, Luchtkasteel en LPG. Niet live, maar achter de DJ-tafel vind je het gelegenheidsdj-duo Lucky Fonz III en Broeder Dieleman.

Daarnaast laat dichter Geert de Kockere zich graag inspireren tot het live maken van een haiku, verzorgt dansgezelschap Arnhemse Meisjes een korte voorstelling, is er kunst van de veelbelovende kunstenaar Chantal van Lieshout en natuurlijk zijn er voordrachten van heel veel schrijvers en dichters uit de Kakkerlakjes. Kortom: een avond waar je bij wilt zijn.

De rest van het programma maken wij op een later moment bekend, maar meld je nu vast aan bij het Facebook-event en blijf op de hoogte van alle aankondigingen!

Huh, Kakkerlakjes?

Vanaf deze zomer verspreiden ze zich in rap tempo: Kakkerlakjes. Rijk geïllustreerde boekjes vol verhalen, gedichten, songteksten en recepten. Groot genoeg om rustig van te genieten en klein genoeg om te versturen.