MENU SLUIT
ma 05.09.2022
Laatste tickets

Keb’ Mo’

De Amerikaanse bluesgitarist en singer-songwriter Keb’ Mo’ is één van de grote, nog in leven zijnde bluesmannen. Van akoestische deltablues tot verzorgde elektrische blues met een funky groove: de alom gerespecteerde Kevin Moore beheerst het allemaal. Niet voor niets werd hij al vier maal beloond met een Grammy Award!

Keb’ Mo’

Na de fantastische samenwerking met een andere bluesgrootheid (Taj Mahal) in 2017 is de laatste toevoeging aan het inmiddels omvangrijke oeuvre van Keb’ Mo’ het in juni 2019 uitgebrachte album Oklahoma. Dit persoonlijke, aan zijn overleden moeder opgedragen album telt tien nummers en varieert in stijlen als latin-groove, blues, folk, country en bluegrass.

Anthony D’Amato (support)

De Amerikaanse folk singer-songwriter Anthony D’Amato verzorgt het voorprogramma bij de show van Keb’ Mo’. NPR – voor wie D’Amato een Tiny Desk concert speelde – vergeleek zijn songwriting met dat van Bruce Springsteen en Josh Ritter en op zijn albums werkt hij samen met artiesten als Conor Oberst, andere leden van Brights Eyes, Cursive en The Faint.

Dit solo zitconcert is een samenwerking tussen Luxor Live en Musis en vindt plaats in de Parkzaal van Musis.