MENU SLUIT
ma 16.05.2022
Nieuwe datum wordt gezocht

Keb’ Mo’

Dit concert is uitgesteld en kan helaas niet doorgaan. We hopen zo snel mogelijk een nieuwe datum te vinden. Kaartkopers worden door Musis & Stadstheater op de hoogte gehouden via het e-mailadres waarmee de tickets zijn aangeschaft.

Statement van het management:

“Vanwege onvoorziene, niet-covid-gerelateerde medische omstandigheden, zal Keb ‘Mo’ de rest van zijn Europese tourdata van mei 2022 niet door laten gaan. We vinden het jammer om de fans niet te zien die samen met ons zo lang op deze shows hebben gewacht, maar deze annulering is noodzakelijk. Informatie over het verplaatsen en terugbetalen zal zo snel mogelijk gecommuniceerd worden. Keb’ kijkt ernaar uit om je in de toekomst te zien!”

De Amerikaanse bluesgitarist en singer-songwriter Keb’ Mo’ is één van de grote, nog in leven zijnde bluesmannen. Van akoestische deltablues tot verzorgde elektrische blues met een funky groove: de alom gerespecteerde Kevin Moore beheerst het allemaal. Niet voor niets werd hij al vier maal beloond met een Grammy Award!

Keb’ Mo’

Na de fantastische samenwerking met een andere bluesgrootheid (Taj Mahal) in 2017 is de laatste toevoeging aan het inmiddels omvangrijke oeuvre van Keb’ Mo’ het in juni 2019 uitgebrachte album Oklahoma. Dit persoonlijke, aan zijn overleden moeder opgedragen album telt tien nummers en varieert in stijlen als latin-groove, blues, folk, country en bluegrass.
<h5>Buffalo Nichols (support)

De uit Austin, Texas afkomstige blues-singer-songwriter Buffalo Nichols verzorgt deze avond het voorprogramma. Nichols is de eerste solo blues-act die het legendarische Fat Possum Records sinds 20 jaar contracteerde. Daarmee plaatste hij zich tussen grootheden als T-Model Ford, The Black Keys en R.L. Burnside!

Dit solo zitconcert is een samenwerking tussen Luxor Live en Musis en vindt plaats in de Parkzaal van Musis.