MENU SLUIT
do 09.11.2017
De Beste Zanger van Parijs

Kenny B

Met meer dan tien nummer 1 hits was Kenny B al een begrip in Suriname, voordat hij in 2015 het Nederlandse muzieklandschap veroverde met zijn megahit ‘Parijs’.

Maar liefst 23 weken stond de single in de top 40, waarvan 7 weken op 1. Het nummer groeide uit tot de meest succesvolle Nederlandstalige hit van het jaar. ‘Parijs’ heeft inmiddels meer dan 25 miljoen views op youtube en Kenny B mocht zich op 100%NL de grootste klapper van 2015 noemen. Ook is ‘Parijs’ de meest gestreamde Nederlandstalige track van 2015 op Spotify. De afgelopen tijd is Kenny B door heel Nederland getrokken met zijn muziek. Met een gouden album en een 7x platina single op zak gaat Kenny B in 2017 verder langs de poppodia en de festivals. In het voorjaar zal Kenny B weer met een nieuwe single komen en later dit jaar met een nieuw album! Natuurlijk komt hij op zijn nieuwe tour terug naar Luxor Live.

Ruben Annink (support)

Ruben Annink was een van de kandidaten van het vierde seizoen van De Beste Singer Songwriter van Nederland. Hij haalt zijn inspiratie uit de grote Nederlandse zangers zoals; Andre Hazes, Guus Meeuwis en Blof, maar dit combineert met een vleugje urban en een eigentijdse sound. Zijn nieuwe EP goed zal nog dit jaar uitkomen en de single ‘Goed’ staat gepland voor 20 oktober.