MENU SLUIT
zo 12.02.2017
Support Sean Webster Band

King King

King King is één van de meest gevraagde bluesband uit het Britse bluesfestivalcircuit. De aanstekelijke sound van de band, maar ook hun schitterende uitvoeringen van bekende covers en hun briljante live shows zijn daar ongetwijfeld de oorzaken van.

Alan Nimmo

Frontman Alan Nimmo is met zijn grote charisma de drijvende kracht achter de band. Hij is in Europa vooral bekend van de Nimmo Brothers en zijn duidelijke stijl en stem zijn onmiddellijk herkenbaar. Met King King omringt hij zich met sterke allround bluesmuzikanten die samen een krachtige en onweerstaanbaar funky en bluesy sound neerzetten.

King King won in 2012 onder meer twee British Blues Awards (beste band en beste album) en twee Blues Matters Awards. In 2015 bracht de band hun album Reaching For The Light uit, met showstoppers als You Stopped The Rain en Rush Hour. Dit jaar kwam de live versie van dit album op de markt.

Sean Webster Band

Support komt van Sean Webster Band. Sean Webster is een inspirerende gitarist, zanger en songwriter met een grote reputatie in de Britse blues- en rockscene. Zijn band heeft leden zien komen en gaan sinds de oprichting in 2003, de huidige line-up beschrijft hij als de beste ooit. De bandleden dagen hem uit om nog beter te spelen en hij verlaat het podium altijd met een glimlach op zijn gezicht.