MENU SLUIT
wo 20.02.2019
Support: Mevrouw Tamara

Kit for the Delicate

Kit For The Delicate is een Arnhems duo dat sinds juli 2017 bestaat uit Miriam Moczko en Coert de Boe. Kit for the delicate beweegt zich door een landschap van sferen en emoties waarover zij vertellen in intieme liedjes. Deze avond presenteren zij in de grote zaal van Luxor Live hun debuut-album ‘Where is the Plan?’.

Kit for the Delicate

Beiden hebben diverse bands en soloprojecten achter de rug en bundelen nu hun krachten. Liedjes worden afwisselend door Miriam of door Coert geschreven en gezongen. Met subtiele begeleiding op viola (Miriam) en gitaar (Coert) komt Kit For The Delicate tot een ingetogen en verstilde sound, die in een intieme setting het best tot zijn recht komt.

De cd ‘Where Is The Plan?’  is deels opgenomen in Arnhem en deels in Den Haag. In 2017 speelde Kit For The Delicate al op diverse podia in binnen- en buitenland. In het oog springend: Melodicafestival (DE), Donnerwetterday en tijdens de Flying Grass Carpet (DE). Na de albumpresentatie staan er al weer muzikale avonturen in binnen en buitenland gepland.

Mevrouw Tamara (support)

Support komt van Mevrouw Tamara met een afwisseling van rustige, eigenzinnige luisterliedjes over alledaagse, ongewone dingen en ambient geluidsmuren met lagen gitaar en zang. Mevrouw Tamara was finalist van De Beste Singer-Songwriter van Nederland (VARA, BNN) en werkte op haar laatste album samen met o.a. Anne Soldaat. Een nieuw album is in de maak.