MENU SLUIT
do 15.02.2018
Indiepop double-bill

Kita Menari + Beaux

Een fijne double-bill met twee veelbelovende Nederlandse indiepop bands in de bovenzaal.

Kita Menari

Kita Menari is het geesteskind van zanger Micha de Jonge. ‘De indie-pop band is ontstaan nadat Micha tijdens een vakantie in Maleisië een bijna dood ervaring had tijdens een duiksessie, waarna hij besloot het roer om te gooien door zijn energie te focussen op het creëren van muziek die het leven viert. Kita Menari betekent in het Maleisisch “Wij Dansen” en staat symbool voor die bewustwording.

Kita Menari heeft 5 mei jl. zijn eerste single ‘Young Lovers’ uitgebracht, die direct werd opgenomen in populaire internationale playlists.

BEAUX

BEAUX is een jonge Utrechtse indiepop band opgericht op de Herman Brood Academie. De liedjes hebben een fijn stemgeluid om bij weg te dromen en speelse melodieën om je nieuwe danspasjes op te oefenen.

Op 26 juni kwam de single ‘I Don’t Mind’ uit. Deze zomerse track is regelmatig te horen op de radio en krijgt support van o.a. Giel Beelen en 3FM Dj Lex Uiting, die het “De festivalhit van 2017” noemde. BEAUX bracht op 9 september 2017 de debuut EP Where this could go uit in Amsterdam. Deze is geproduceerd door Huub Reijnders (Bløf, Krezip, The Brahms, etc). In het najaar is BEAUX door het hele land te zien tijdens de Popronde, waaronder in Arnhem.

NB: de show van Kita Menari stond eerder gepland op donderdag 14 december maar is door omstandigheden verplaatst naar deze datum. Reeds gekochte kaartjes blijven geldig op de nieuwe datum. Kaartjeskopers krijgen hierover bericht.