MENU SLUIT
vr 16.11.2018
Breakbeat, garagepunk & drum 'n bass

KNARS

Met hun mix van breakbeat, garagepunk en drum’n bass invloeden sloopt de band KNARS (voorheen Knarsetand) festivals en haalt de ene positieve recensie na de andere binnen. En eindelijk is er nu het nieuwe album ‘From the Madhouse’ van de band, geformeerd rond frontman en artistiek leider/producer Martijn Holtslag. KNARS slaat met het album een nieuwe weg in en is harder en rauwer dan ooit tevoren.

KNARS

Zelfs het buitenland loopt al weg met de band, zo tourde de band al in Hongarije, Frankrijk en werd opgepikt door Amerikaanse muziekblogs. Denk aan: harde riffs, diepe subs, agressieve synths, psychedelische soundscapes, felle teksten, en vooral, muzikaliteit, want alhoewel dance muziek, wordt de muziek door een 7 koppige band, inclusief 2 blazers, live gespeeld. Optredens van KNARS zijn even wild als mysterieus, even dansbaar als sexy. Zweten en dansen, over de top van de moshpit en weer terug.

Referenties die al snel worden genoemd zijn The Prodigy, Pendulum en Rage against the machine. Maar KNARS heeft vooral een eigen sound die alles kapot maakt.