MENU SLUIT
za 21.04.2018
1YR Special - live editie

Knock On Wood ft. Groove Boys Project

Knock on Wood brengt al 1 jaar de beste house, disco en liefde in Luxor Live. Op 21 april wordt dit extra dik gevierd met twee live acts uit Parijs: Puffin en Groove Boys Project!

Knock on Wood

Het gemis van house en disco heeft te lang geduurd in Arnhem, maar de discobal hangt vanavond klaar om op jou te shinen. De oppervlakkige house kennen we nou wel. Wij willen liefde voelen. We willen jou zien genieten. Wij zijn Knock on Wood. En wij missen wat. Samen met jou gaan we bewijzen dat de liefde nog leeft. We gaan samen elke laatste druppel eruit wringen.

Groove Boys Project (FR)

Dit Franse DJ/producers duo kun je gerust als muzikale kunstenaars beschouwen. Met een lading aan keyboards, samplers en een gitaar produceren ze live on stage een groovy set vol disco en house die geïnspireerd is door de jaren ’90 sound van Masters At Work en Paradise Garage. Ze deelden onlangs het podium met Japanse grootheden Soichi Terada, Kuniyuki en Sauce81. In mei staan ze op Soenda Festival, maar ze maken hun NL debuut in de bovenzaal van Luxor Live!

Puffin (FR)

De tevens uit Frankrijk afkomstige Puffin is de oprichter van de Parijse elektronische live music crew Electronic Feeling. Hij produceert muziek met melodische samples en synths, energieke drumritmes en diepe grooves. Ook zijn live act is opgebouwd uit een lading hardware. Je weet, dit wordt speciaal!

Line-up

Groove Boys Project [live]
Puffin [live]
Ivy Knock

Kaartverkoop

Een kaartje is in de voorverkoop te bestellen voor maar €8,-

Presented by: Luxor Night Live