MENU SLUIT
do 04.11.2021
Groovy funkrock double-bill

Komodo + Supermoon

Dikke dubbelbill van twee Nederlandse groovemachines!

Komodo

Komodo is niet vast te pinnen op de muzikale wereldkaart. In hun vintage exotic rock-’n-roll zitten stijlen verweven van over de hele wereld: woestijnblues, surfrock, afro-disco, psychedelic 60’s, rumba en Indiase raga. Alles met een weelderige meerstemmigheid, niet-westerse ritmes en klanken en onverwachte instrumenten. De muziek van Komodo is misschien een beetje vreemd, maar érg catchy en dansbaar.

Supermoon

Supermoon maakt aanstekelijke popmuziek en is duidelijk beïnvloed door jaren 60 en 70 funkbands. Het resultaat is een buitenaardse combinatie van dikke groove, sterke harmonieën en een dosis accenten die je in een rap tempo om de oren vliegen. Ogenschijnlijk losjes maar ondertussen retestrak en super dansbaar. De band bracht twee EP’s uit en verzorgde al support bij shows van de Average White Band en UB40.


 

Voor een eerdere datum gekochte tickets blijven geldig, kaartkopers zijn hierover per e-mail op de hoogte gebracht en kunnen het aankoopbedrag terug krijgen als ze op de nieuwe datum onverhoopt niet kunnen. Wel tickets, geen mail? Check je spambox!