MENU SLUIT
za 13.04.2019
Van disco naar house en techno in één clubnacht!

Konstantin Sibold + Deniro

Met Konstantin Sibold, Deniro en The Love Doctor gaan we voor een drietrapsraket van een clubnacht in Luxor Live: van disco naar house en techno!

Line-up

Konstantin Sibold (DE)
Deniro
The Love Doctor

Kaartverkoop/groepstickets

Online bestel je je ticket voor slechts €16. Kom je met een grote groep? Vinden we leuk! Bestel je 5 kaarten in 1 x dan mag je voor €12 p.p. naar binnen. Deze zijn in beperkte oplage te bestellen via onze reguliere ticketshop.

Konstantin Sibold (DE)

Na twee jaar geduld mogen we onze goedlachse vriend uit Stuttgart eindelijk weer verwelkomen in Luxor Live. Dat Konstantin inmiddels meedraait in de wereldtop moge duidelijk zijn. Met releases op grote labels als Afterlife, Running Back en Innervisions stond ie binnen no-time op festivals als Tomorrowland en mainstage Awakenings. In zijn DJ sets schakelt ie moeiteloos over van house naar techno via indie-pop en aanverwante stijlen, Konstantin is hier om te verrassen en je mee te nemen op een intense trip!

Deniro

Hij geldt als een van de snelst stijgende dj/producers van Nederland die internationaal naam maakt met releases op connaisseur labels als Dekmantel, Tape Records en het label трип (Trip) van Nina Kraviz. De geboren Hagenees mixt kicks, bass, synths en authentieke melodieën zorgvuldig tot tijdloze techno en house met een groove die rechtstreeks de diepte ingaat; altijd warm en dansbaar. Maar hij is ook zeker niet vies van experimenteren en sloopt daarmee elke zaal van voor naar achter!

The Love Doctor

Dé nachtburgemeester van Nijmegen, maar bovenal plaatjesdraaier van de bovenste plank. Cas Leermakers maakt zijn Arnhemse DJ debuut als The Love Doctor en neemt een tas vol disco, house en een flinke dosis liefde mee!

Presented by: Luxor Night Live