MENU SLUIT
zo 21.06.2020
Beleef cultuur vanuit je luie stoel!

Kortste (Uit)nacht

Vanuit je luie stoel kunst en cultuur beleven. Zolang jij nog niet (of voorlopig beperkt) naar hen toe kunt, komen de Arnhemse culturele instellingen met de Uitnacht gewoon bij jou thuis!

De Arnhemse culturele instellingen bedachten een online alternatief voor de Arnhemse Uitnacht. Tijdens de Kortste (Uit)nacht zap je langs een geweldig en gevarieerd aanbod van livestream events, presentaties, films en podcasts. De Kortste (Uit)nacht is zondagavond 21 juni exclusief en eenmalig mee te maken.

Programma

Introdans presenteert samen met GoShort een aantal korte dansfilms. Museum Arnhem en het Nederlands Openluchtmuseum geven een sfeerimpressie van hun nieuwste exposities. Plaatsmaken neemt je mee de werkvloer op. tgECHO en Theater de Plaats delen een podcast. Toneelgroep Oostpool toont bijzondere dialogen. Luxor Live is van de partij met een mini-festival! En dat is nog lang niet alles…

Het online programma begint om 19.00 uur en wordt om middernacht feestelijk (en live!) afgesloten vanuit Rozet. Het hele programma is te bekijken via arnhemseuitnacht.nl. De bijdrage van Luxor Live en de Jacobiberg zie je natuurlijk ook rechtstreeks via arnhemlive.nl.

9 tot 5 mentaliteit Festival

9 tot 5 mentaliteit Festival is hét festival voor al het spannende dat op cultureel gebied in de nacht gebeurd, voor iedereen met een 21.00 – 5.00 mentaliteit. Al dit spannende is speciaal voor de Arnhem Live uitzending in het kader van de Kortste (Uit)nacht in slechts 95 minuten gepropt. Zonder publiek. Zie het als een kantoorfeestje waar buiten de feestcommissie bestaande uit DJ Superdoei, Sekushi Boys, en Romar & Thijs niemand op is komen dagen, maar die er daardoor niet bepaald minder uitgelaten om is geworden.