MENU SLUIT
vr 11.12.2015

Kovacs

Er kunnen geen kaartjes voor deze show meer besteld worden. Het concert is uitverkocht.

Let op: Ivm de veiligheid is er deze uitverkochte avond extra controle op tassen. Het is niet toegestaan om tassen mee te nemen in de concertzaal.

De Brabantse zangeres Sharon Kovacs, is met haar donkere, rauwe en expressieve stem één van de meest bijzondere en opvallende verschijningen binnen het huidige Nederlandse muzieklandschap. Vanwege haar zware stem en stijl zijn vergelijkingen met Portishead, Shirley Bassey en Amy Winehouse nooit ver weg.

Haar debuut-EP en gelijknamige hitsingle ‘My Love’ zorgden voor een  ontploffing van haar populariteit. De single werd op 3FM een megahit en Kovacs werd uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. Met producer Oscar Holleman maakte ze haar volwaardige debuutalbum dat in april dit jaar uitkwam. Kovacs haalt de inspiraties voor haar expressieve geluid vooral uit de vervlogen tijden van Janis Joplin en Nina Simone. De zangeres schrijft al haar muziek in mineur, omdat zo de donkere soul het best naar voren komt.

Jack Daniel’s en Luxor Live dopen deze vrijdag tot Jack Friday!

Het favoriete whiskey-merk van menig muzikant, brengt een oude traditie naar het Nederlandse uitgaanscircuit. Jack Daniel beloonde zijn medewerkers iedere laatste vrijdag van de maand met een  fles Jack Daniel’s No.7. Een aantal keer per jaar selecteren Luxor Live en Jack Daniel’s een concert van een artiest waarmee de traditie om mensen te belonen op vrijdag, na een week hard werken wordt voortgezet. Korting op je Jack & cola. Meer info vind je HIER.