MENU SLUIT
vr 10.06.2022
Support: Melle Jutte | Laatste tickets

Kraak & Smaak

Kaarten gekocht voor 29 mei & 9 december 2021 blijven geldig voor de show van 10 juni 2022.

Het nationaal en internationaal geroemde Leidse producertrio Kraak & Smaak komt terug naar Arnhem met hun gerenommeerde live show! Al sinds het verschijnen van hun debuutalbum Boogie Angst reizen de heren met hun eclectische mix van funk, disco, house en electronica de hele wereld over.

De zes man sterke live band met daarin de vaste vocale blikvangers Ivar en Berenice, staat dan ook alom bekend om hun spetterende optredens, en gaf al eerder acte de presence op festivals zoals Glastonbury, EXIT en Sziget – to name but a few.

Nu, na de laatste langspeler ‘Juicy Fruit’ is daar het nieuwe album ‘Pleasure Centre’, met ook op deze plaat weer tal van internationale samenwerkingen. Kortom, maak je klaar voor een super dansbaar concert!

Melle Jutte (support)

Indie r&b artiest Melle Jutte uit Amsterdam, pikte zijn solo-project weer op na veel muziek te hebben gemaakt samen met Pete Philly. Hij produceert een eclectisch en analoog geluid met groove- en percussie-elementen en soulvolle opzwepende harmonieën sterk beïnvloed door hiphop en r&b, rechtstreeks uit het begin van de jaren 2000. Releases als Higher en Up To You zijn voorbeelden van zijn nieuwe werk en ongetwijfeld te horen in dit energieke voorprogramma!