MENU SLUIT
vr 21.12.2018
Support: Secret Rendezvous

Kraak & Smaak

Na het vijfde studioalbum ‘Juicy Fruit’, uitgebreide tours door de Verenigde Staten, Zuid Amerika, Europa en optredens op o.a. het Glastonbury festival kon het Leidse trio Kraak & Smaak zich weer focussen op het maken van nieuw materiaal, remix-opdrachten en andere projecten.

In het voorjaar van 2018 leidde dit al tot de nieuwe single ‘Keep It Together’ met de California disco vocals van Luxxury, dat uit kwam op het gerenommeerde Britse Future Disco label. Daarnaast werd de club release ‘Pineapple Jam’, getrokken van Kraak & Smaak’s ‘Miami Poolside 2018’ mix compilatie voor het grote Toolroom Records, breed opgepikt door de internationale dance scene. Met deze nieuwe compilatie op zak wordt er op het moment gespeeld in Azië en Europa en staat ook Amerika weer op het programma.

Inmiddels staat er al weer een nieuwe single op het punt van uitkomen – ‘I’ll Be Loving You’, met zanger Ivar Vermeulen, en zijn de de heren druk werkende aan het nieuwe album, met weer tal van nieuwe nationale en internationale gastbijdrages. Reden genoeg om Kraak & Smaak weer met de liveband terug naar Luxor Live te halen voor een super dansbaar concert!

Secret Rendezvous

Supportact Secret Rendezvous bestaat uit het duo Sietske Morsch en Remi Lauw. Zelf typeren zij hun muziek als Indie R&B. In 2015 zijn zij 3FM Talent geworden eind vorig jaar kwam hun tweede album For Real. uit dat inmiddels over de 1 miljoen streams heeft op Spotify.