MENU SLUIT
zo 25.09.2022
Caribisch-Nederlandse neo-soul

Kris Berry

De Caribisch-Nederlandse neo-soul zangeres Kris Berry brengt met NOW, Namelessly Objectifying Wonder, één van haar meest persoonlijke muziekprojecten uit. NOW is een album met een subtiele, spirituele ondertoon. Altijd met die sensuele, neo-soulvolle kleur, ongehaast, onderzoekend, ritmisch en enigszins bewustzijnsverruimend.

Kris Berry

Als Caribisch-Nederlandse, geboren op Curaçao groeide Kris op met lokale muziek en een rijke cultuur vol invloeden van Afrika tot Polen; gospelmuziek in Sunday School op St. Maarten, veel 90’s hip-hop, country, Son Cubano, Nina Simone en Bobbie Gentry. Vanaf 2012 bracht ze albums uit, en stond ze al in Paradiso en op het prestigieuze North Sea Jazz Festival. Het nummer Hold On met meer dan 24,5 miljoen streams zette haar in 2017 pas echt op de kaart en zorgde voor een persoonlijke uitnodiging van Grammy-winnaar Gregory Porter om een maandlang zijn uitverkochte concerten te openen.

Leonard Luka (support)

Leonard Luka is een multi-instrumentale artiest, songwriter en producer met Nederlands/ Indonesische roots uit Utrecht. Door zijn soulvolle stem te mengen met uitdagende percussie en elektronische invloeden, creëert hij een eclectische mix van soul, r&b en indiemuziek ook wel bekend onder de naam alternatieve r&b. Net als Kris Berry is Leonard Luka dit jaar genomineerd voor een Sublime Award.