MENU SLUIT
wo 13.11
Support: Primaat

La Pegatina

La Pegatina heeft zijn thuisbasis in het bruisende Barcelona. Ooit begonnen ze daar op straat, nu vullen zij er de grootste zalen en jagen ze de temperatuur op tot het kookpunt. Hun muziek is een mengeling van genres die ze in de stad om zich heen hoorde: rumba catalana, ska, punk, cumbia en música mestiza!

La Pegatina

Het doel van La Pegatina is om iedereen in beweging te krijgen, binnen drie seconden, met een smile van oor tot oor. Na 20 jaar, en meer dan 1200 concerten, is het tijd voor een sabbatical, maar komen ze nog één keer voor een korte maar krachtige clubtour naar Nederland. Zoals altijd en overal zullen op deze ¡Hasta luego, Mari Carmen! Tour, alle hits nog een keer van het podium af spatten. Fiesta therapy, amigo!

Primaat (support)

De Overijsselse band Primaat warmt met vlijmscherpe Nederlandstalige raps, funky blazers en jazzy keys het podium alvast flink op voor La Pegatina. Met hun sterke blazerssectie en overweldigende energie serveren ze je ‘opzwepende urban hiphop funk’; simpelweg beestachtig lekker!