MENU SLUIT
zo 30.10
Exclusieve NL show

Laibach

Willemeen en Luxor Live presenteren Laibach in Luxor Live!

De Sloveense band Laibach komt voor een exclusieve show in Nederland naar Arnhem en speelt muziek van hun meest recente album Love is Still Alive en favorieten uit hun omvangrijke oeuvre.

Laibach

Deze spectaculaire groep maakt een mix van industrial, rock, avant-garde en neo-klassieke muziek. De combinatie van de heftige muziek met de totalitaire, nationalistische en militaristische esthetiek die de band gebruikt tijdens shows en op hun artwork zorgde voor controverse en succes. Niet voor niets wordt de band als voorloper van de band Rammstein gezien. Midden jaren 80 brak Laibach internationaal door toen het album Opus dei uitkwam op het gerenommeerde Mute label waar ook bands als Einsturzende Neubauten en Depeche Mode te vinden waren.

De band die ooit als dissidenten in eigen land werd gezien is inmiddels zelf een icoon geworden die de rechtgeaarde liefhebber van metal, elektro of industrial tenminste één keer in zijn leven gezien moet hebben.

 


Deze show is verplaatst i.v.m. de maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19.

Voor de oude datum gekochte tickets blijven geldig, kaartkopers zijn hierover per e-mail op de hoogte gebracht en kunnen het aankoopbedrag terug krijgen als ze op de nieuwe datum onverhoopt niet kunnen. Wel tickets, geen mail? Check je spambox!