MENU SLUIT
vr 06.01.2017
De rock 'n roll koningin van de harp!

Lavinia Meijer

Dat harpiste Lavinia Meijer een speciale band heeft met Philip Glass is inmiddels bekend. Met haar succesvolle album Metamorphosis (2012) met Glass composities brak ze door bij het grote publiek. Sindsdien stonden zij en Philip Glass meerdere keren samen op het podium. Deze bijzondere band heeft een vervolg gekregen in de vorm van het dubbelalbum The Glass Effect.

The Glass Effect bestaat uit één album met de Études van Glass door Lavinia bewerkt voor harp plus een tweede album met door Lavinia Meijer gearrangeerd werk van artiesten die sterk beïnvloed zijn door Glass en nu toonaangevend zijn, zoals Nils Frahm, Bryce Dessner, Nico Muhly en Ólafur Arnalds.

Arnhem

Lavinia ging in Arnhem naar de middelbare school en is geen onbekende in Luxor Live, waar ze al twee maal eerder te zien was. Ook deze keer zal de rock n roll koningin van de harp laten zien dat haar instrument absoluut een plek verdient op een poppodium zoals Luxor Live.

Let op: er zijn voor deze show een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Als u wilt zitten dan raden wij u aan om op tijd te komen.